Over ons

Poelsema Veldwerk Bureau is een onafhankelijk veldwerkbureau dat alle voorkomende veldwerkzaamheden uitvoert voor diverse milieuadviesbureaus, op het gebied van bodemonderzoek en bodemsanering.

Veldwerkzaamheden zijn voor milieuadviesbureaus de basis om tot een goed en betrouwbaar advies te komen voor hun opdrachtgevers. Vandaar dat er een goede driehoeksverhouding aanwezig moet zijn tussen het milieuadviesbureau, hun opdrachtgevers en het veldwerkbureau. Vertrouwen en discretie zijn dus van groot belang.

Het gaat om méér dan veldwerkzaamheden alleen!

In het traject van opdrachtverlening tot rapportage is monstername de meest kritische schakel voor het leveren van een betrouwbaar onderzoek.

Wij zijn ons ervan bewust dat het niet alleen om de veldwerkzaamheden gaat, maar ook om een snelle afhandeling en correcte oplevering van het project.

Kwaliteit staat of valt met een goed overleg met de verantwoordelijke projectleider van het desbetreffende project.

Het leveren van kwalitatief hoogstaand werk en betrouwbare onderzoeksresultaten is ons commitment naar opdrachtgevers

De expertise van Poelsema Veldwerk Bureau is gewaarborgd door o.a. te werken volgens de richtlijnen en onderzoeksprotocollen van het SIKB. Onder kwaliteitsborging staan onze erkenningen en certificaten.