Maatregelen Poelsema Veldwerk Bureau m.b.t. Corona-virus

Het corona virus heeft een grote impact op de gehele maatschappij, uiteraard ook op Poelsema Veldwerk Bureau.

Poelsema Veldwerk Bureau volgt hierin de regels en adviezen van het RIVM en houdt actuele berichten nauwlettend in de gaten. Binnen deze regels doen wij ons uiterste best voor u als klant om de uitvoering van het veldwerk voor u te realiseren. Dit vraagt van beide kanten flexibiliteit en samenwerking, eigenlijk zoals we altijd al met elkaar samenwerken.

Wij zetten ons in om de gezondheid en welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen, waarbij we de risico’s tijdens de uitvoering van het werk zoveel mogelijk proberen te beperken. Maar natuurlijk ook om u als relatie zoveel mogelijk van dienst te zijn.

Omdat er een minimale bezetting op kantoor aanwezig is zullen de werkzaamheden wat meer tijd kunnen kosten.
Daarom zou het prettig zijn dat de voorbereiding van de veldwerkzaamheden wat eerder naar onze voorbereiding gestuurd kan worden:

Hiervoor hanteren wij de bekende onderstaande emailadressen:
Offertes, opdrachten en planning: info@poelsemaveldwerk.nl
* Lopende projecten: projecten@poelsemaveldwerk.nl

Onze veldwerkploegen werken zoveel mogelijk in vaste teams, of rijden separaat naar de locaties. Wij willen als Poelsema Veldwerk Bureau wel vermelden dat de huidige maatregelen van invloed kunnen zijn op planning en beschikbaarheid van medewerkers. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Afspraken en overleggen:
Lopende afspraken op kantoor en buiten kantoor zijn momenteel gecanceld
Wij proberen zoveel mogelijk telefonisch met u te overleggen. Indien nodig kunnen wij inbellen voor een conference call cq. videovergaderen.

Wij hopen dat de situatie snel onder controle is en dat wij gezamenlijk met onze klanten weer op een normale wijze de projecten kunnen uitvoeren.

Met onze gezamenlijke inzet maken we er het beste van in deze tijd en wij hopen u snel in goede gezondheid weer te zien!

Nieuwsarchief
Poelsema Veldwerk Bureau
 
De Kampen 19
8325 DD Vollenhove
T 0527 242000
M 06 5435 2136
info@poelsemaveldwerk.nl
 
  Blijf op de hoogte d.m.v.
onze nieuwsbrief