Nieuwe website Poelsema Veldwerk Bureau

De nieuwe website van Poelsema Veldwerk Bureau is een feit! Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad... maar dan staat er ook wat.

Onze ambitie om huidige en toekomstige opdrachtgevers te informeren over onze werkzaamheden, projecten en vakmanschap, heeft geresulteerd in een website waar de vele aspecten van ons vakgebied aan de orde komen. Graag tonen we u een kijkje in de wereld van gedegen veldwerk, waarbij een nauw contact tussen de veldwerker en projectleider zorgt voor een optimale waarborging van het resultaat. Onze betrokkenheid is terug te lezen in de resultaten van de uitgevoerde onderzoeken. Kortom onze medewerkers zijn de ogen en oren van een projectleider en werken met de modernste veldwerkcomputers en software.

Vakmanschap en certificering bieden garanties voor gedegen veldwerk
D.m.v. Cursussen en interne trainingen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bodemwereld. Onze medewerkers bezitten diverse persoonsgebonden certificaten.

Wij zoeken het tot in de bodem voor u uit!
We nodigen u graag uit om rond te kijken op onze nieuwe website. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden binnen ons vakgebied.

Nieuwsarchief
Poelsema Veldwerk Bureau
 
De Kampen 19
8325 DD Vollenhove
T 0527 242000
M 06 5435 2136
info@poelsemaveldwerk.nl
 
  Blijf op de hoogte d.m.v.
onze nieuwsbrief